понедељак, 30. јун 2014.

Хајка на Канибале

СУВ се поред вампирских права увек залагао за права сродних удружења. Стога Србском Удружењу Крвопија пре годину дана пуновправно се придружило Србско Удружење Канибала. У циљу борбе за грађанска права на пијење крви и једење свега, одлучно стајемо у одбрану свих Канибала света, не само Србије. Вероватно сте чули да је уругвајски брат Суарез неправдено оцрњен и осуђиван у јавности само због свог природног порива и права на гриз, крв и месо, за уједање фудбалера Италије на СП у фудбалу. Зато  смо приморани да реагујемо после вишемесечне паузе у саопштењима, јер је после овог сасвим нормалног догађаја у Бразилу, примећена пораст нетрпљивости мржње и нетолернције у друштву ка особама које преферирају људско месо као храну, ка људождерима  и као и свим крвопијама. Основна грађанска права и слободе на  избора хране се крше, данас више него икад пре, а у свему томе предњаче медији, средства дезинфомисања, као и страначки ботови у коментарима.

Ипак ми уверавамо све да као цивилизоване Србске крвопије и канибали уједамо само уз дозволу жртве, а једемо уз виљушку и нож, али наше стрпљење полако истиче, глад нас сустиже, овакви случајеви попут Сукија фудбалера ће све више бити. Неисупуњењем права на крв и људско месо, смањењем насиља у друштву, као и  ратова, неотаврањем фабрика крви и меса, подстакнути осећајем угожености атмосфере линча, бићемо приморани  да уједамо и једемо све живо у самоодбрани.
Апелујемо на државу или било кога да нам уплати хитно финансијску помоћ од минимум 10 милона евра, која ће нам омогућити да добијемо лиценце и увозимо људе робове из земаља азије, африке, да их узгајамо, једемо и пијемо им крв. *


Људско месо је ускусно и садржи бројне витамине и хранљиве састојке, као и чиста крв. Нико не сме да нас спутава у праву на исхрану и преживљавање, да дискриминише и одређује шта да једемо. Људи, животиње биљке, крв вода.... све што пожелимо то ћемо јести пити и нећемо слушати неке манипултивне стручњаке како људсо месо и крв није здраво, а храна затрована са ГМОом јесте. Захтевамо и јавну дебату по том питању исхране,  зашто се скрива чињеница да људско месо и крв садржи много већи број хранљивијих састојака од биљака и животиња.

Животиње, са друге стране, уколико нису дресиране једу све живо, и друге животиње и људе ће нападати ускоро. Имамо скорији пример вука у зоолошком врту који је покушао да поједе малу девојчицу, ујевши је. Животиње дакле постају све агресивније и организованије јер људкса раса се претвара у мекушце и девојчице. Уколико ми као елитна хуманоидна вампирска раса не почнемо масовније ускоро да пијемо крв и једемо људе, више нећемо моћи да се супроставимо свињама воловима ћуркама жабама глодарима и осталој побеснелој гамади.  То је и план групе моћника, хибридних мешанаца људи, мајмуна и још неких ванземаљских створења, да уништењем вампира и праве људске расе од стране животиња,  они као слабији лагано сами дођу на власт и наметну њихову примитивну културу у којој би преживели људи и вампири живели у кавезима, и били грађани другог реда, ниже класе, ропство горе него некад црнаца, или приказано у Планети мајмуна.

Стога је потребно на глобалном нивоу подржати сваки акт слободе вампиризма, канибализма и насиља као тренинга очвршћавања хуманиоидне расе у односу на животињску, која је у предности јер једе живе људе. Људи једва једу скувано месо. сирово и живо месо пуно је квалитетније, један вампир, канибал човек кад поједе живо месо, животиње, добија  више поена у овој животној игрици вечне битке за превласт и трон. Кад СУВ задобије већи значај у друштву и преузме власт национални спорт број један биће борба у рингу човека и животиње, у којој побеђује онај који поједе другог, ми вампири бићемо у првим редовима, да просуту крв окусимо, а канибали да се дочепају понеког комада меса. Бацање упаљача, бакљи петарди, хулиганизам неће постојати, као што данас имамо пример и надметања Човића и Свињошевића који као одраз вечног рата човека и животиње  воде битку у кошарци спорту за девојчице.

 Ми из СУВ свакако подржавамо сву људску расу коју смо и сами створили и њој се обраћамо овим саопштењима поред армије крвопија и канибала, и упозоравамо да време када животиња постане јача од човека је готово ту пред нама, а то никако не сме да се дозволи. Нити сме основни људски порив да се гуши, сетите се сви кад сте били деца, очима гледали около на свет,  шта вас води? која енергија? - порив, сви имамо тај порив у себи, тражимо несвесно друго биће, да га окусимо, поједемо, испијемо крв. То је права природа човека, све остало је манипулација умом која траје вековима.

 Саурез је само жртвено јагње, иза ове глобалне хајке се крије оркестрирани напад на Србе (Крве), на нас као оригиналне древне крвожедне звери Вампире, на србску крв коју је уругвајац попио уједом Ивановића. Порука је јасна- немој да једеш, немој да јебеш, немој да бијеш, немој да пијеш. Без ове четири особине Срби престају да постоје као народ и раса. Зато им морамо показати зубе, скинути маску вештачког бића и наметнутих правила и стилова живота.

* Ми у СУВ смо последња брана људске цивилизације, од хорди хибридне врсте злих крвопија и људождера, који су претерали у својој опсесији и мешању са животињама, једењу неквалитетног меса. У свету данас постоје лажне мапе, постоје читаве изоловане државе ловишта, које су као конц логори тајних светских влада и њихових зверских армија за исхрану и забаву,  наменили су и нашој држави такав план, укинуће интернет, блокирати границе, променити гео уџбенике, потплатити, хипнотисати остатак својим психокинетичким моћима да се заборави ова древна оригинална крвна земља. Само ми из СУВ можемо спасити овај народ,  успостављањем трговинских односа увозећи људе робове, али за то нам требају милиони евра. Истина и наш крајњи циљ је да вас поједемо и попијемо сву крв, али ми то радимо из љубави ка људима, дајемо вам времена да поживите, док они не бирају кога, кад и где нападају. Ми вам нудимо и преобраћање у Вампире, а они ће вас само појести живе. Њихови људождери и звери једу људе, али не Вампире, Вампири  могу да једу и људе, али крв је најпреча, док наше удружење Канибала је крајње добронамерно и питомо, зато тражимо да нас власти и сва људска раса финансијски подрже у нашој борби за права, да не би и ми постали зли хранећи се искључиво животињским месом и крвљу, и да не би ова држава пала у канџе оних који су злонамерни.