недеља, 5. јануар 2014.

Безбедни замак за Вампире

Обавештавамо јавност да је у плану изградња безбедног дворца, замка за вампире, на ексклузивој локацији у Београду. Поред  неопходне безбедбности и гарантоване сигурности ово уточиште за све вампире. крвопије, канибале и остале угрожене и обесправљене  врсте, биће уједно и највећа грађевина у Београду,  Балкану, Европи, а и у свету. што се тиче висине, надамо се и ширине кад се буде вршила надоградња и асимилација свих објеката и људи у ту нарастајућу грађевину, која ће својом грандиозном величином и ширењем прождирати све околне грађевине и људе.

Наша вампирска права су данас постала толико угрожена да се више не осећамо безбедно ни сигурно, потребан нам је дом, сигурна кућа, тврђава, место где  ће сви вампири, крвопије и друге звери наћи своје уточиште и мир од подивљалих људи, и начисто полуделих жена, као и Ван Хелсингових следбеника и властодржаца који доносе антицивилизацијске законе о забрани пијења по ноћи, као и од других организација које лажно представљајући своју угроженост и страдање, мањинска права и добијају бесплатне новчане донације, сигурне куће и друге грађевинске објекте, од државе чији политички представници им низашта заслужено дају новац из буџета свих грађана, финансирају те дошљаке за изградњу услова тлачења нас најстаријих древних вечитих становника.  Разни сељаци, габори, свиње, волови, мутанти, илуминати, разни масончићи, слободни зидари исисавајући паре настоје да зидају и целе стамбене блокове зарад контроле свести недужних становника, са пратећом инфрастуктуром своје полицисјке гарде и камерама на сваком ћошку, а пре свега манипулишу грађанима -  обликом зграда, кућа, који је по неком неписаном правилу четвртаст?!, као и улице које се пројектују под угловима од 90 степени, доприносећи дејству тродименизоналне матрикс мреже манипулације и контроле ума.

Наш дворац биће природног овалног облика, и све стамбене јединице у њему, собе, биће округле, колико год то било скупље, гарантује вам бољи, лагоднији вечни живот, изван кутије, изван коцке контроле и правила њихове игре, који лимитира наш стил живота. Неће постојати више улице, само шуме, потоци и мочваре крви.
Биће то супермодеран стамбени блок, Беочњак, како ће се убудуће и звати главни град земље Крвије, прилгођен најмодернијим правилима и стандардима становања, где ће  посебна пажња бити обраћена на крововод и канализацију, која ће бити доступна најугроженијим деловима овог велелепног комплкеса. Вампирска права у области изградње и пројектовању и намени зграда биће убудуће поштована и водиће се рачуна о смањеном броју и величини прозора који су досад пропуштали сунчево светло и онемогућавали миран сан вампирима, који су још уз то у страху очекивали упад неких лудака са колчевима док се одмарају у сандуцима, после узимања дневене дозе крви.

Срж ове величанствене грађевине чиниће сам замак у средњевековном стилу, од више спратова са кулама са могућношћу проширења и надоградње, око кога се налазе реке и језеро крви и поља са стамбеним округлим усевима у којима ће се гајити људи, који после извесног времена службе као плен,  имају  могућност слободног избора да се преобрате и пређу у виши слој луксузних вила и самог дворца у средини (прво где живи средњи слој Беочњака СУК, а  потом и врх дворца СУВа. са пратећим апартманима). Ова плантажа  биће ограђена заштитним овалним антисунчевим омотачем са ефектом стаклене  баште конторлисане температуре погодне за кретњу вампира и механизимом огкугле оклопне заштите попут Технодрома, који ради по принципу Борг коцке,  све заједно чинећи један жив бионички експанзионистички механизам апсолутне владавине и доминације. На центру тог нашег новог дома издизаће се  пирамидални дворац високо изнад, са горњим командним делом где борави елита вампира, а на највишем спрату куполастог облика биће соба посвећена богињи мајци свих нас Лилит,  чији се повратак из димензије Х у наш реалитет очекује кад преузмемо, тј повратимо, владавину над планетом.

http://i.imgur.com/3twYbC7.jpg

Примамо донације за изградњу Безбедног Вампирског Замка, сваки добротвор, инвеститор који се угради у старту као спонзор, имаће своје место на двору  и високим положајима будуће вампирске империје. Сви масони који желе да нас финансирају и учествују у изградњи  су добродошли, иако су као  организација наши непријатељи, стога апелујемо на појединачне масоне и тајкуне да издвоје средства и прихватајући нас као своје нове господаре, и  признајући да смо ми Вампири на највишем врху у Илуминатској лествици светског поретка и изнад њих.

Ово је само груба скица идејног решења Безбедног вампирског замка.
Ако се бавите пројктовањем, дизјаном, ако сте зидар архитекта власник стамбеног  простора, или обичан вампир,  пошаљите нам радове на тему дизајна... Треба да садржи елементе древних дворца, замка вампира, палате монументалног интеријера и екстеријера,  витраже, фасаде са змајевима, чељусти лобања,  обликован већим делом у стилу очњака, теходрома и борга. Преовлађујуће беле боје, са црвеним елементима.