Чланство


O tome šta dobijate članstvom u SUV više čitajte ovde http://vampirisrbije.blogspot.com/2013/04/clanske-karte-za-vampire-i-krvopije.html 

*obaveštenje 2018 - zbog organizacionih problema, članske kartice se prave i dele kada se nakupi 100 prijava novih vampira u formularu...
kontakt:  vodenosvetlo@gmail.com
               suvampiri@live.com

 
нова правила
за чланове
Сваки вампир са СУВ чланском картом који доведе новог члана који у изнад формулару (при дну) напише његов члански број или име (под којим је овај пријављен код нас)  добија поред пораста статуса и угледа, и проценат од СУВ картице  његовог "плена" чији износ се одређује статутом Удружења. (тренутно за почетни ниво је 20%)
Нови члан Вампир Новајлија поставши вампир или вампирица исто потом јури и лови нове "пленове",
Вампир члан који доведе до шест будућих вампира добија 30 % и постаје Вампир Претварач (значења да може да  примопредаје новац и картицу),
а десет нових вампира 40% поред титуле Вампир Претварач уједно постаје Влад Дракул, потом иде титула Елитног Крвопије, (омогућује кандидовање члана за СУК одбoр), па кандидат за члана управног одбора СУВерен, који му доноси разне погодности,  попут права да му се објаве чланци на сајту, рекламне банере итд. и аутономију деловања. Мегалошемац,Темплариста, Сангреалиста добијају оно што смеју да знају само чланови СУВ управног одбора.
Погледајте табелу чланова и процента од зараде
Исплата је у року од недељу дана после сваког попуњеног циклуса, (дакле после прва 3 СУВ члана која доведете по примању кaртице, ви добијате 1200.итд.)
 1- 3   -- 20%  = 1200  "Вампир Новајлија"
 4- 6   -- 30%  = 1200  "Вампир Претварач"
 7 - 9  -- 40%  = 2400  "Влад Дракул"
10-13 -- 50%  = 4000  "Елитни Крвопија"
14-18 -- 60%  = 6000  "СУВерен"
19- 24-- 70%  = 7000  "Канопија"
25 -30 --80% =  8000  "Мегалошемац"
31 -36 --90% =  10000 "Темпларист"
37- 42 ...+6 -- 90% = 10000   "Сангреалиста"


Назовимо ово Игром Вампира.
Игра живота која је више од тога, која траја док се не асимилују сва жива бића у наше бесмртне редове.
Зато заузмите ваше место у врху у старту, што пре, и имаћете много више опција за довођење нових вампира и сопствени профит.

(*Због безбедносних ризика, иако написано у формулару да може уједом зубима да се преобраћа, уједи могу се вршити само пољупцем зубима у врат и пољупцем у вене руке (важи у случају Мушко-Женско преобраћање), као и погледом и руковањем- сви остали.)
*Сви претварачи имају ту способност да и погледом и додиром преобраћају.

.............................

Учлањењем или добротворном финансијском помоћи Донацијом, ви помажете изградњу сигурне безбедне куће за Вампире, односно дворца замка Вампира на територији Београда. а потом више тих замкова по целој Србији (односно Крвији и Крвопи). Као и разних потрепштина за остала придружена удружења од вештица и вукодлака до разних крвопија..

http://i.imgur.com/3twYbC7.jpg

Вероватно многе друге организције и пирамидални светски владари нас већ сматрају конкурентима у плану овладавања светом, и можда ће покушати да нас лицемерно зауставе, али ми смо Србски Вампири најстарији, најјачи и никога се не бојимо, нити се покоравамо и поштујемо. Оно што тренутно заиста желимо су наша права, да нам се дарује финансијска помоћ... зарад изградње дворца и набавке крви из иностранства, и изградња крвоводних цеви транкрвијског источно западног тока, за које ми знамо најповољније аранжмане који неће шкодити буџету државе. Док нам држава то сама не омогући, принуђени смо на самофинансирање. Кад прикупимо довољно средстава и добијемо свој замак , планирамо и разне друге активности, да органзујемо дружења, балове и разна окупљања вампира, (на којим  неће долазити више до напетости, сукоба и скакања за врат једни другима, због очајног стања и крвожеђи, већ ће сви опуштено уживати и испијати довољне количине течности, и после поноћи, бавићемо се и организација других добротворних делатности, док владамо у миру земљом као краљеви са свог престола.