четвртак, 26. септембар 2013.

Крв насушна

 Ми вампири и остале крвопије постојимо и тражимо да нам се признају права на постојање, јер многи не верују да постојимо. А исто тако тражимо наша права на крв као што људи имају на воду.
 Велика је несташица крви и даље траје, ми вампири Србије се опет оглашвамо и тражимо та права и мирним путем се боримо да пијемо крв као што наш вредни управни одбор  ради на остварењу права и циљева свих блиских придружених удружења, али нажалост стање се погоршало засад необјашњивом крађом која је задесила наше магацине крви, поред свих проблема радимо на расветлењу овог злочина и откривању кривца и да ли је починиоц неко међу нама, или са стране, молимо све вампире да нам верују и да не криве одмах неког из врха СУВ-а, крви ће бити ускоро, заузврат одлучни смо у намери да свим нашим следбеницима дамо зелено светло у небирању начина да дођу до те течности која свима живот значи.
Ова несташица крви у удружењу узела је данак многим саборцима, и доводи све нас у крајње очњајничко стање, па после вируса лење црногорско-дукљанске крви који се такође опасно проширио међу нама, jeр je неко је растурао међу нашом братијом нечисту крв, (чак су неки почели и латиницом да пишу саопштења), ми нисмо у стању били ни да притискамо државни врх па ни да организујемо и закажемо протесте ни јавни скуп, бал вампира у центру града, ни да јуримо медије ( ипак неки од њих сами дођу до нас.) ово све нас је јако погодило, али нема предаје.

Стога  једва стижемо да се тек сад огласимо овде и напишемо оно што и сами знате шта треба чинити.., опомињали смо да до овога може доћи, али стрпљењу је крај, сви вампири вукодлаци вештице и остали који се осећају жедни крви добијају дозволу да по својој природи реагују и могу да нападну сваког, а најпре оног ко се бори за своја нека права и параде, а већ су са пола ноге зајахали државне буџетске институције и финансирани су из разних француских, холандских амабасада и иностраних газда, они њиховим кукумакањима одузимају нама простор, време и живце, а већ имају много тога испуњеног иако не заслужују за разлику од нас, ми не позивмо на насиље али нећемо више да спутавамо природне нагоне, инстикте и очњаке, ради мира неког, слободно дакле напијати им се крви и ударати по свима другима, и оним који им помажу, све док се наша воља не испоштује,  напашћемо али нећемо се зауствити као неки нападом ако буде параде, кад вампири устану и крену ту краја нема, тражићемо те топле, веселе по кућама њиховим ноћу и крв им пити, а и све њихове газде изван граница ове државе по планети тражићемо наћи и исецкати и напити се крви, њихово парадирање је кап која је прелила чашу крви. Нема сумње да ће цела земља бити Велика Крвија врло брзо.

Наша вампирска права су дакле  најугроженија, не можемо ни писмо да откуцамо и одштампамо за нека заказивање скупова,  исцрпљени смо, суви смо и бледи, немамо пуно крви, ( крви коју су нам попили они који наводно нису вампири својим духовним енергетским вампиризмом), као ни схватања ових модерних технологија- многи од нас древних оригиналних вампира рођени су далеко пре 1389 године, тада та чуда нису постојала, каква заказивања скупа каквии бакрачи ( законе и технологију је неко осмислио да би се напијао енергије љуидма и реконфигурисао њихов генетски код, пацифизовао поробио душу србинову, украо идеје мисли искуцане по нету, одузео време и скренуо са приоритета. ) Тада у древној Крвији,  ако пожелиш да попијеш крв неком само скочиш на њега, или му мачем одрубиш главу, а крв само пљушти, била су то времена слободе и љубави, сад не можеш крв да пијеш ни намиришеш плен преко интернета ни телефона, сви су се изловали по кућама, улице су празне, некад се путовало кочијама, сад неможеш аутомобиле да поломиш и попијеш крв путницима, сви и ходају журе много брже него пре, ни ми овако брзи јаки не можемо да их ухватимо. Као што ни паре ни новац нису постојали, ни у каквом облику, тек од скора је банкарска лихварска група паћеника, која је вероватно створила и геј лоби, наметнула такав систем и фабриковала лажирала историју и уџбенике, медије, новац није постојао никад давно нити је био битан, али новац је данас постао примаран покретач, уместо телесне блискости и крви, сви су фино живели и дуговечно, многи не знају праву причу и истину, али ми вампири смо они који су били живи и тада и сведоци смо историје, чак смо и утицали и кројили власт и државу под неким владајућим гарнитурама племићких фамилија плаве свете крви, коју смо плодили.  Желимо зато да нам се призна право на престо, и власт у овој држави. Но, тренутно преча прича је да тражимо бар права на признање постојања и основних услова живота вечног.

Значи тај наш очај је све већи, а највише нас боли та чињеница  да при покушају уласка у владу Србије, и покушаја уласка било где, они неће сами да нас позову унутра. Кад  на пример покушамо да региструјемо удружење, станемо на праг, кажу да су у филмовима научили да  не треба позивати вампире унутра, и да су они безбедни тако, то раде многи ресторани клубови и све остали,имају предрасуде према нама као крволоцима, дискриминишу нас јер нас не позивају да уђемо.. а нама се не стоји два сата испред чекајући да обезбеђење каже уђи шта стојиш. Осуђени смо да седимо и спавамо сами у својим дворовима кућама сандуцима и чекамо да нас неко замоли да уђемо. Сви нас се боје , јер смо вампири, а ми желимо крв, а не убијање, стога нас не треба кривити ако побеснимо и поломимо све по улици, напољу бар још можемо да будемо... ноћу, али захваљујући чудесним чланским картицама и дању, али, ако нас мртви живаци (како ми живи мртваци зовемо људе често) не позову у четири зида, немоћни смо и бесни што нисмо равноправни са осталима, иако тврдимо да се налазимо на вишем нивоу свести од просечне стоке у људском оделу, ми волим крв јер волимо људе, а не новац  и тело и материју,   Како је само нама тешко то други који намећу вољу и исисавају новац буџета ни не сањају, шта осећамо док гледамо на улици разне јавне чесме и фонтане које прскају воду, а нема чесми ни фонтани које прскају крв. А само мало труда је потребно, убацити неколико комада свеже убијених бића у водоводни систем. Кап њихове крви нама значи пуно. А камоли открити тајне изворе крви и светла.

Ипак тренутна воља централног управног одбора је да ми као часна организација и у интересу мира и  ненасиља, нудимо властима да нас контактирају (путем мејла сајта) и понуде суму новца и уступака (међу којима из претходне објаве на сајту о смакнућу две дивље животиње и њихове мафије, побегле са фарме крви, или уништење неких других удружења, поништења неких нелегалних законом легализованих потеза), после чега би ми апеловали на чланове и присталице крвопролића да одустану од насилног доласка до крви. Тражимо значи најпре тај новац, и неке захтеве да после сами организујемо свој простор за живот по нашој вољи, и својим каналима дођемо до свеже увезене крви из иностранства и свега осталог што нама вампирима и осталим придруженим удружењима треба, остала удружења од вештица и вукодлака до костура и канибала су нам дали пуну подршку да кроз борбу за своја права, предводимо и њихову. Шта би још власти могли да нам дају, то је питање договора. Ми не радимо ни за кога нити нас неко финасира као пројкат, ми смо СУВ и само је небо изнад нас, и имамо своје циљеве. Ипак можда несвено се покапамо са нечијим циљевима ,али битно је да смо ми на страни добра а други зла, колико год то деловало ненормално из ваше перспективе, подржите нас. Кад нам се испуне захтеви, објавићемо похвалницу влади или било коме другом жељном да нам помогне за уступке које је су учинили. Они и не морају медијски да попрате то, не тражимо права, није нам стало до славе и наметања вампиризма свима у друштву, не ракламирамо вампиризам свима наоколо, желимо само да преживимо, и дискретно да се помогне да имамо миран и неометан вечни живот.