среда, 21. август 2013.

Lov na životinjsku krv

 Podsećamo sve zainteresovane za članstvo u udruženju da se članske karte mogu naručiti ovde, a ovde pročitati više o tome sta sve dobijate članstvom i karticom SUV ili SUK.

Već duže vremena nije bilo oglašavanja u javnosti i saopštenja SUV-a jer su mnogi članovi udruženja vampira bili u pohodu na žrtve i krv na crnogorskom primorju, pa su uzrokovano popijenom tamošnjem krvlju jako ulenjili.

Sad najzad nekako uspevamo da se oglasimo, povodom mnogo čega.
Za početak, povodom novog trenda u vampirizmu, životinjopijstva. Poznato je da se do ljudske krvi u današnje vreme veoma teško dolazi, da se mi nevoljno okrećemo drugim nešto manje hranljivijim vrstama, (ali istovremeno u SUVu se radi dosta u borbi za prava vampira, da ne nanoseći bol ljudima, dobijaju potrebnu vrednu krv, da se flaše krvi nude u dragstorima, kao i da se kvalitetna krv pojedinih životinja bez klanja, prosledi nama, na našoj farmi za uzgoj hibridnih vrsta životinja).
Povodom toga obaveštavamo sve vampire da su odbegle dve divlje životinje pune krvi, koje slobodno šetaju Beogradom, svinja i vo. Ta dva hibridna mutanta, debela smrdljiva matora stvora su pritom ukrali,  izmanipulisali  lažima i bahatošću i mnogo nepravdi naneli vampirima i svim ljudima,  i zato- bez milosti ako ih nađete, treba im se napiti krvi, zaklati, kao i uništiti njihovu prljavu jugomafijašku družbinu koje doseže i do vrha države uzurpirane ružnom patkicom. Pozivamo sve iz udruženja, vampire, vukodlake, veštice, krvopije, koljače, kanibale kao i sve dobre ljude da zakolju, popiju, pojedu, ubiju, siluju, ta dva životinjska punokrvna goveđa lopova, za početak, a kasnije njihovu stoku, prasiće i patkicu, samo da se zna ko je glavni i najopakiji u gradu i zemlji jednom zauvek, što će ujedno pomoći našoj borbi za vampirska prava u ovom društvu. To i neka bude poruka svim ostalim pobornicima sloboda i prava na fašizam i besramnu krađu sta ih čeka, ako stanu na put našoj krvničkoj volji.