уторак, 2. октобар 2012.

NЛО - Национал Liberalna Опсiја

Драги наши следбеници обавештавамо вас да је наше удружење дало подршку НЛО (Национал Либералној Опцији) странци Србије, у којој препознајемо једну нову праву здраву победничку партију спремну да нас све узидгне из мртвила, једину странку у држави која има план да нас избави са ове планете у случају краја света и креације другог сунца, које би значило готово сигуран крај за сва права вампира. Једина странка која за циљ има уништење свих странака и партијског система у држави и свету. Такође вас обавештавамо да је на седници усвојено још једно саопштење које можете прочитати испод НЛО објаве.

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Преносимо саопштење НЛО странке Србије:
--------------------
1.10.2012
--------------------
Браћо и drugarice,

Нa svesrbskim просторима osniva се nova победничка странка..
НЛО - Национална Liberalna Oпcиjа
Ultra националисти smo, али i neoliberali левичари, sve уједно, deluje немогуће ali јесте moguće, i ми imamo план...
Вorićemo се svim средствима do последњег Srbina i за Veliku Србију a истовремено liberalna права davaćemo свима da чине ono што im je volja. Оvo може dovesti до anarhije, али iz анархије se рађа red.
- Порези i остали nameti биће ukinuti експресно po доласку na власт.
Neodstatak пара u budzetu надокнадиће se штампањем novca. У regionu и svetu изазваћемо haos i пометњу, и svojim радикалним stavovima и potezima, али na крају prihvatiće нас za lidere novog света.. i у mnogim земљама nicaće странке nacional либералне opcije. У Аmerici већ radim на stvaranju "United Freedom Option" (UFO)
 - Ова stranka наравно veruje y vanzemaljce, i испитаће njihovo постојање kao један od главних programa, kao и Chemitrails, Гмо i HAARp i остале masonske завере koje нам vise над glavom
- Prepoznatljivo za нашу stranku биће, писање ćirilicom и latinicom уједно.
Stvoricemo novo ujedineno pismo. засновано на рунама i комуникацији telepatijom.
Маркетиншки smo већ u вођству i pre избора, zbog НЛО naziva!  
уздићи ćemo Србију до svemira.. нисмо li ми nebeski народ... успоставићемо kontakt са našim ванземаљским bogovima на Saturnu, Марсу и jos даље Sirijusu, Србија do Сириуса.. Rusi и Амери su једва stigli до meseca и marsa. Само Srbin Свемир Spasava.
Све to не znaci да ćemo убијати i eksploatisati као робље ostale нације. daćemo им liberalнa prava свих vrsta.. али da гледају u будућност i живе u садашњости i забораве na сва nasledja религиозно ideoloških финансијских tradicionalnih система.
Patriotski смо nastrojeni u смислу brige za Србе kao расне odrednicе и njihovih права, ослобођени od идеолошко religiioznih намета.  Наравно naš тим eksperаta утврдиће ko su и одакле Srbi, и naše порекло као naroda најстаријег. naroda од koga су mnogi остали potekli, тако da расно nacinalna прича i не mora да ima негативан odjek и proizvodi поделе, naprotiv.
Sve проблеме i nesuglasice решаваћемо solomonskim решењем, na primer... даћемо sva права lezbejkama, a pedere ћемо da hapsimo.
видимо  postoji већ neka NLO 'novosadsкa lezbejska organizacija' koja има iste инициајле, mogu слободно da ми se придруже, tj да se придруже stranci, немамо nista protiv лезбо prava.. ali одвратна pedersko мушка prava нећемо tolerisati, u томе je мудрост naše странке, koja ће resavati пробелме solomonski пресецањем na пола , simbol странке stoga ће biti сунце i mesec, ујединићемо istok и zapad,  hrišćanski и islamski svet.. desno  и levo, мушко i женско u jedno, Само zdrava расна srbska nacija ће vladati и boriti витешки u svetu за prevlast са ostalim чистим nacionalnim државама, cistim од masonsko ројалистичке finansijsko јудаистичке hipnoze i робства, imace сви prava на drogu i све ostale либералне ideje..(a хероин će бити zabranjen соломоснком metodom) живеће се prirodno јести zdravo органски sirovo.. медитирати, jogi летети, astralno пројектовати u више dimenizje и komunicirati са braćom и другарицама iz других galaksija.
ово su чувене 23 reči вође НЛО странке. Звездана Svemirića
"Ми postati ослобођена nacija од strane окупације možemo једино uporedo заједно sa унутрашњим preokretom и istinskom слободом духа, tela човека i планете земље."
Bliži се крај 2012, улазимо и u доба vodolije. и само naša странка je спремна да izbavi и поведе čitavo човечанство do центра galaksije.
Po преузимању vlasti кундалини energija ће biti ослобођена iz свих građana i poput гигантске zmije све nas транспортовати na матичне brodove у орбити и п
осле druge планете, spašavajući одабране od краја sveta, удара solarne олује, А potom на drugim планетама biće организоване i масовне orgije, и уместо sportskih такмичења biće takmicenja у tome ко će више da оплоди ženki  u jednom дану, natalitet ce porasti и нови male србске bebe настаниће и popunitи Марс i све druge планете i звездане системе.
Многе ugledne организације  i pojedinci дале су нам подршку, као СУВ (Србско Удружење Вампира)... i mnogi drugi.
  Svi заинтересовани za чланство i донације neka се jave... 

контакт -  nlostranka@yahoo.com

годишња članarina je 2000 dinara. Наравно mi смо poštena странка, za razliku od drugih, онај ko више plati биће izabran у rukovodstvo.
такође ako неко
од других političkih странака... баш mnogo искешира...  razmatraćemo на upravnom одбору pitanje обуставе ovog пројекта kreacije нове velike победичке stranke која прети da ugrozi сав stranacki поредак kod nas i u svetu.
ја сам osnivač i vođa NLO покрета.  predsednik - Звездан Свемирић ,
*Pitate се odakle мени autoritet da водим ovu tako veliku странку, pa, ceo život  nisam ништа radio и служио sistemu као većina других,  ali прочитао sam читав internet i popio сву pamet света.  Što ме je довело da me уважене колеге из космоса naša прародитељска rasa vanzemaljaca препозна и kontaktira кao месију i нове politicke сцене, ја више i нисам ја, већ avatar врхoвног космичког бића velike glave koji je запосео ovo тело koje куцка ovu поруку.


vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 


Саопштење за јавност  СУВа :
---------------------------------
-На синошњој седници централног одбора Удружења расправљало се о називу ове организације, и усвојен је предлог господина Др Екавца, да се првобитни назив Српско Удружење Вампира, преименује у Србско.
-На седници није усвојен други предлог Др Екавца да се промени назив треће речи из Вампир у Крвопија, односно СУВ у СУК , господин >Дример< се био сложио у начелу с предлогом Др Екавца, али ауторативни Дон Бланко после телефонских консултација са за нас још непознатим људима је одбио овај предлог. Остаје да се види на некој наредној седници да ли ће удружење прегласавањем променити назив у СУК или осдадосмо СУВи.

Надам се да неће доћи до нових подела и оснивања неке нове организације, којом је Дример јуче запретио, наиме после жучне и крваве расправе о ова два питања утврђено је да "крв" сличнија речи срб, него ли срп.. и по речима Дон Бланка, нисмо ми српови. већ србини. На то је реаговао Дример указујући на повезаност симбола Српа са старогрчким крвожедним богом Сатурном и њeговим срп симболом, односно римским Кронусом стога сатурнијанске везе са Кроатима и Српима, али та примедба је одбачена због недовољних доказа, после чега је уследила расправа да ли реч Вампир или Крвопија, где сам се ја, Др Екавац, залагао за "крвопија" због братских односа са вукодлацима и свим осталим зверима и чињенице да би имали више чланова удружења, али Дон Бланко је инсистирао на елитизму и праву на крв само хуманоидних вампира, што је додатно наљутило Дримера који је наоштривши зубе скочио и полетео на Бланка попут слепог миша, Дон је тада зечијим скоком избегао први удар Дримера притом ујевши га за лево крило, нашта сам ја реаговао и канџама огребао Дона по левој руци, и скочио испред Дримера убедивши га речима да се смири и да су сад обојица рањени и нема потреба за трошењем и оно мало крви што имамо. Али Дример ме је тад ујео за руку, што је смирило Дона који је већ кренуо ка мени са искеженим зубима. Ја сам се смирио јер сма постао неодлучан кога ћу пре да уједем. Дон је тад позвао своје телохранитеље и поручио да је он газда и седница готова, и да ако се ово једном понови оснујемо сопствено удружење и поручио да своју енергију у потрази за крвљу усмеримо ка жртвама по улицама града, док се не реши статус државним институцијама. Дример је гунђајући после Дона напустио просторију, а ја се бацио на под полизавши просуту крв.


едит-
сазван је нови састанак по питању назива СУВ или СУК, поводом нових доказа и снимка сигурносних камера јучерашњег инцидента, где се јасно види како се Дон из хуманоидне форме претворио у зеца избегавши напад бетмен Дримера. Дример и Ја одлучили смо да подсетимо Дона да је он делом зец, стога нема разлога да брани животињске вампире крвопије у удружењу. Дон нам је одговорио да је био зец некад али вековима испијавши људску крв постао је човек, и не жели да се врати у животињску форму више, у коју се претвара само у стресним ситуацијама, стога има неку фобију од животиња, а поготово вукодлака који су древни непријатељи зечева. И да ће другом приликом одлучивати о коалицији са осталим зверима.. о чему ће те бити обавештени,  Стварно је тешка одлука... мораће да посегне за соломонским решењима.-одлучено је да у циљу боље помоћи Дону отвори и јавно гласање СУК или СУВ


едит1-
на новом хитном састанку у циљу превазилажења кризе и подела усвојене је статут да се прими нови четврти члан управног одбора, и да се симболично пређе у 4Димензију егзистенције. Нови члан је мистериозни лик са ким је Дон био у дослуху телефоном, и кога је Дример оптужио да је владар из сенке нашег реда вампира. Његово име је Дексим, досад  трупер вампирске братије, примљен је из разлога јер се истакао у кропијственим борбама, за собом има легију од 300 крвожедних вампира хулигана, и јер као бивши дебеовац зна многе тајне, познаје езотерију и астрологију, то ће нам помоћи да решимо питање назива у вези Сатурна, крви Венере, Марса, Јупитера и осталих свемирских утицаја. Истовремено се позивају сви остали познаваоци езотерније астрологије окултних историјско религиозних научних система да се придруже Удружењу.

едит2 ..
схватили смо да 4 члана управног одбора не могу да се прегласавају.. па тражимо петог, надамо се да ће то бити неко женско, као "пети елемент". Можда и сама богиња лилит која ће бити призвана неким ритуално магичним путем и спречити будућа братоубилачка крвопролића.

едит 3..
агажован је као почасни ген.секретар удружења Зероид, који је потпредседник  НЛО странке, који није ни мушко ни женско ни животиња, већ робот, најновије генерације.. на врху упписа  можете прочитати саопштење и статут НЛО странке чији је вођа Звездан Свемирић успоставио сарадњу са нама, Зероид ће засигурно увести нову димензију у нашем удружењу и плановима, и служиће нам пуно. (као батлер. прим аут.)  и даље нам треба женско. Зероид ће моћи да присуствује седницама и саборима одбора, али неће имати право гласа.

едит 4..
после шокантног сазнања да је Дон Бланко некад био зец, још уследило је шокантније откриће - током једне необавезне расправе о девојкама -Дример је открио свима тајну да је он женско!, тј био пре промене пола, ускоро ће бити одржана седница о избацивању Дримерке из управног одбора.

-уживо текстуално преносимо ову седницу...
Дон је питао Дримера.. да ли је педерчина?
Дример је рекао да није.
Дексим узвикује.. ај да ми то кољемо бре..!
Дример тврди да је лезбејка.
Дример тврди да презире мушкарце.
Дону и осталима је лакнуло,
Дексим каже све је то завера масона, гејева и фрањеваца из сан франциска, треба побити гамад!
Др Екавац.. Дексим олади мало... нов си, не командуј..
Дон пита Дримера.. шта ли је мислио да је Трансрбанија земља трансвестита, па зато дошао у вампир удружење?
Дример тврди да прави трансвестити немају везе са стереотипним и скарадним геј лобијем и да ће нам показати...
Дример се чудотворно метафизички трансформише пред нашим очима у женско...!!
Дон пита.. христе боже јеси ли то ти...?!
Дример каже- свако може да се трансофмише својом вољом, Исус је само архетипска метафора.
Др Екавац се крсти...
Дон га мрко гледа... хоћеш и лук да ти дам..
-Дримерка је изгласана да остане члан удружења велике четворке, под образложењем да су нам потребне његове супер моћи и сазнања.
Зероид прави негативан израз лица јер се надао његовом месту у одбору.
Др Екавац је љут на Дримера и размишља гласно о покретању новог удружења.
Дон је обећао да ће се на следећој седници озбиљно размотрити сви недостаци и предности СУВа или СУКа
Дексим вади флаше свеже сакупљене крви и поставља на сто...- наздравимо новој победи..
Зероид каже.. вама је потребан један прави доктор психијатар као члан управног одбора.
Др Екавац је помало увређен,Дример и Дон се грохотом смеју и наздрављају флашом сангреала.
Сви пију.. (Екавац мисли у себи шта је следеће робот вампир- андроид)
И иду да се бију...

 -------------------------

Нова хитна седница је сазвана само неколико сати после, и издато саопштење о промени појединих захтева из Дон Бланковог саопштења у име организације.  Усвојена је жалба Дексима коју је подржао Др Екавац, у вези захтева да се уништи сунце,  истакнуто је да се преоштро критикује сунце и да се није разишљало какве несагледиве последице могу да настану кад се оно уништи по егзистенцију на земљи, стога је поручено  (уз Дексимове претње да ће месец разнети..), Да ми тражимо уместо  уништење сунца да се уложи више средстава у глобално захлађивање, прскање хемитраговима зарад призива тмурних облака, и блокирање сунца изградњом гигантских летећих сунцобрана. Остаје се при ставу да треба осујетити и напасти сваки покушај загејавања града... Поручено је да у наредном периоду треба истражити више симболизам сунца као сина божјег и да ли постоји Бог поред Богиње или су они једно транс хермафродитско биће.

Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.