среда, 13. новембар 2013.

Нови СУВ лого и Химна Вампира

Управни одбор удружења разматрао је и усвојио предлог нове химне и новог изгледа СУВ логоа и фонта нашег удружења.

Сходно томе сви који поседују старе чланске карте потребно је променити у нове,  јер рок постојећих картица за све вампире истиче за 389 година од дана ове објаве, зато пожурите.
О цени набавке нове чланске карте бићете обавештни, знамо да је криза, али када су мењане застава грб кљунови орлова Србије, као и личне карте, нико се није бунио иако вам оне не нуде вечност, већ туђу контролу над вашим умом и животом. Наша нова картица, поред вечне младости и других погодности, вам гарантује и нове могућности - снажније делује на носиоца јер садржи биоенергетски пич  (микронски мали део крила и гениталија слепог миша комбинован са гвожђем и живом) који који вам омогућава да заштита од сунчеве светлости и напајање енергијом свете крви, зрачи у радијусу од једног метра, за разлику од прошле картице која је деловала само на 20цм, тако да вас ова картица чини безбедним, и док нпр. спавате, туширате, седите негде можете је оставити поред и она ће даље деловати. У врху удружења дуже се разматрало шта је корисније за свакодневну ношњу и израду - прстен, наруквица, огрлица или картица, озбиљно се разматрала  и идеја да нова биоенергетски пичована карица буде микро умањена и усађена под кожу десне руке, али се за сад одустало од те веома генијалне идеје, јер су неки вампири из управног одобора били за то да се стави под кожу леве руке. Вероватно ћемо се наћи на средини ускоро и одлучити за кожу чела. У плану је да се у микропичу додају још неки елементи који би алхемијском мутацијом омогућили брже израстање крила, уз опцију репа или рогова, који ће свакако омогућити убојитију кретњу. Ипак потребна су значајна финансијска средства да би се тај план спровео, ми у удружењу очекујемо то реално за петсто година, а до тада набавите ову нову картицу, ако желите да избегнете пичовање. Учлањење је једном, не постоји обавеза обнове чланарине, једном вампир увек вампир. СУВ картица пруже веће погодности у вампирској хиерархији, од СУК картице, а обе су урађене са побољшаним заштитним дејством. Више о томе написано је овде.  Сва додатна питања, и у вези сарадње и рекламе обратити се на мејл. vodenosvetlo@gmail.com


http://i.imgur.com/5TlVbmS.jpg

Нови СУВ лого је промењен јер се бившем замерало да није довољно оштар.
(Тренутно не постоји ћирилична верзија Крвавог фонта, ни Зубатог, ако неко жели да је направи нека се јави на мејл удуржења, ако није члан добија попуст на учлањење.)

Слика изнад уједно је и позадина за ваш десктоп.


Химна СУВ - "Марш Вампира"


Кликни испод за аудио звук химне, (  изнад је блокиран)

" сув  сув сув сув,  сув  сув сув сув
Вампири, крвопије чујте сви ... овај урлик поклич борбени,..., устанимо ми, подигнимо чаше пуне течности ове  наздравимо вечној крви ште се лије до слободе,
 сув  сув сув сув, сув  сув сув сув
Дигнимо се вампири другови, из сандука скочимо ко вукови,..., из јазбине жедни идемо крви да пијемо по ноћној месечини нападамо туђе домове, 
Пиј пиј пиј крви,  крви пиј крви,  крви крви крвави смо ми, крви  крви  крви  крви хоћемо сви,  србски вампири најкрвавији.
 сув  сув сув сув, сув  сув сув сув
Зариј очњаке дубоко брате сада, крв живота нек тече венама,..., деци женама, мушкима, удружите се, канибали и звери све, нек знају спаса неће бити никоме,
 сув  сув сув сув, сув  сув сув сув
Спремте се за пир крвави,  сетимо се древних наших страдалих,..., грофа Дракуле, Саве Савановића, Лазара, Обилића и другова Реда змаја, витеза Темплара,
Сисај сисај сисај крви,  крви крви сисај, крви Срби, Срби црвени смо ми, Србин Црвен крвав  тражи пије крви,  Крви први народ најстарији."


Химна јесте на мелодију свима знане песме Марш на Дрину, коју мало људи зна речи даље од прве строфе, верујемо да ће зато измењени текст лакше научити цео. Мелодија овог марша је много старија од знане новонастале песме, и заправо је била оригинална химна дизања и марша Вампира. спевана је пре једног миленијума у знак сећења на прелазак реке Дрине од стране Дракуле, Реда Змаја и армије Вампира , који су тада марширајући дуго ноћу жедни, уморни.. одбили да пију воду из реке прелазећи је сувог грла, јер су желели остати што крвожеднији у свом походу на крв жртава. Неки су и страдали, а они који су пали у искушење и попили воду, изгубили су своје вампирске моћи отишли узводно у западну европу... постали енглези и реч "пити" назавли по дрини "дринк".

Нека овај подвиг и одлучност и сремност на бој за крв буде подсетник свим вампирима какви треба да буду и порука свим непријатељима и тренутним властима на захтеве СУВ  у вези права древних Вампира, на исправке учињених неправди, а поготово на упозорења из задњих неколико објава.
Такође СУВ захтева да  "Марш (Вампира) на Дрину" буде нова химна Србије, замислите фудбалску репрезентацију пред неку утакмицу мотивише са овом песмом или бар мелодијом, а не постојећом химном. пласирали би се сигурно на СП, али лопови и узорпатори власти су у савезу као и држави.
Слично томе тражимо и да се на застави грбу орловима додају очњаци , додуше  кроз крила су већ симболизовани очњаци у грбу, као још један доказ да смо ми Вампири утемељивачи ове и многих других држава. Исто тако тражимо да четири С буду четири В (V), као што су и била у почетку.